Elstor osallistuu COP28 UAE ilmastokonferenssiin

Tällä kertaa Dubai isännöi Yhdistyneiden kansakuntien ilmastokonferenssia, COP28 UAE:ta. Elstor tulee olemaan paikalla 2.-6. joulukuuta 2023 ja näkyvissä Sinisellä Vyöhykkeellä…

Advert for Elstor participating in COP 28 UN climate conference

Tällä kertaa Dubai isännöi Yhdistyneiden kansakuntien ilmastokonferenssia, COP28 UAE:ta.

Elstor tulee olemaan paikalla 2.-6. joulukuuta 2023 ja näkyvissä Sinisellä Vyöhykkeellä Suomen paviljongissa (alue B6, rakennusnumero 74). Elstor pitää esityksensä tiistaina 5. joulukuuta klo 11.00, ja lisäksi erillisiä tapaamisia. On meidän ilomme nähdä teidät siellä.

Kun keskustellaan ilmastotoimista, Elstorilla on erittäin konkreettisia ja jo kaupallisesti todistettuja operatiivisia ratkaisuja teollisen höyryn ja lämmön tehokkaaseen hiilidioksidineutraaliin tuotantoon, tuettuna taloudellisilla hyödyillä sekä muilla eduilla, kuten kysyntäjoustolla ja työntekijöiden työtyytyväisyydellä.

Joten on aika toimia. Kuten eräs COP28:n slogan sanoo: ”Muutetaan lupaukset edistyksesi”. Konkreettisia toimia ei tarvitse enää odottaa.

COP28 järjestetään Expo City Dubaissa, kahdella pääalueella: Sinisellä vyöhykkeellä virallisia neuvotteluja varten ja Vihreällä vyöhykkeellä, joka on avoin kaikille sidosryhmille, mukaan lukien nuoret, kansalaisyhteiskunnat, alkuperäiskansat, kansalaisjärjestöt ja yleisö.

Lue seuraavaksi